2025 Volkswagen T-Roc İlk Kez Test Edilirken Görüntülendi

Popüler T-Roc'un ikinci neslinin VW'nin son yeni yanmalı modeli olması bekleniyor

Geçtiğimiz Nisan ayında Volkswagen, popüler T-Roc'un ikinci neslinin otomobil üreticisinin son yeni içten yanmalı aracı olacağını açıkladı ve bunlar o modelin ilk casus fotoğrafları.

Casus fotoğrafçılarımız tarafından Avrupa'da kış testleri sırasında yakalanan yeni T-Roc, sizi burada görecek pek bir şey olmadığına inandırabilecek ince bir kamuflaj kullanıyor. Yine de kararınızı çok çabuk vermek istemeyebilirsiniz.

Yeni başlayanlar için, bu T-Roc test aracının önünü kaplayan çıkartmalar, ızgaranın neye benzeyeceği veya farların nasıl şekillendirileceği hakkında iyi bir fikrimiz olmadığı anlamına geliyor ve bunlar bir aracın kişiliği üzerinde büyük bir etkiye sahip olma eğilimindedir. Bununla birlikte, daha kıvrımlı büyük kardeşi Tiguan'dan biraz ilham alınacağını varsaymak güvenli bir bahis olacaktır.

Arkaya doğru ilerlediğimizde, arka tekerlek kemeri üzerinde tanıdık bir tasarım çizgisi görülüyor, ancak aracın kemer çizgisi boyunca uzanan kıvrım ortadan kalkarak aracın yan tarafını biraz toparlıyor. Ayrıca arka cam daha dik bir açıyla eğilmiş gibi görünüyor ve bu da yeni nesil T-Roc'a mevcut modelden daha crossover-coupe benzeri bir görünüm kazandırıyor.

Daha görülecek çok şey olsa da, raporlar T-Roc'un en aptal versiyonunun seriden çıkarılacağını gösteriyor. Yeni bir model geliştirmek için gereken parayı haklı çıkaracak kadar müşteri bulamayan T-Roc Cabriolet için bir tane dökün.

VW'nin yeni T-Roc'ta hangi güç aktarma organlarını sunacağı henüz belli değil, ancak bunun tanıtmayı planladığı son yeni İYM araç olduğu göz önüne alındığında, motor serisinin tanıdık ve muhtemelen yakın zamanda güncellenen Mk8.5 Golf'te sunulanlara çok benzer olacağını varsaymak güvenli görünüyor.

Bu araçta 147 beygir güç üreten bir çift hafif hibrit 1.5 litrelik motor, 62 mil sadece elektrik menzili ve baharatlı GTE donanımında 268 beygir güç üreten bir çift plug-in güç aktarma organı ve iki dizel motor bulunuyor. T-Roc R'ın geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değil, ancak dönerse muhtemelen güç aktarma organlarını yakında çıkacak olan Golf R ile paylaşacaktır.