Yeni Chrysler EV Konsepti 13 Şubat'taki Tanıtımı Öncesinde Yeniden Tanıtıldı

Chrysler'in ilk elektrikli aracı 2025'te çıkacak ve marka 2028'de sadece elektrikli araçlara yönelecek

Chrysler, önümüzdeki hafta 13 Şubat'ta görücüye çıkacak olan elektrikli konsept otomobilinin yeni bir teaser fotoğrafını yayınladı. İlk teaser'a benzer şekilde, bu da esrarengizliğini koruyor ve tam özelliklerini ayırt etmeyi zorlaştırıyor, ancak tahmin edecek olursak, ön aydınlatma ünitelerini gösterdiğini söyleyebiliriz.

Chrysler bu kez çalışmanın "sürdürülebilirlik odaklı dış ve iç tasarım, kişiselleştirilmiş sürüş deneyimleriyle eşleştirilmiş tam otonomi ve markanın Harmony in Motion müşteri odaklı, kesintisiz bağlantı ethosunu genişleten fütüristik teknolojiyi" kucaklayacağını söyledi. 

Markanın tamamen elektrikli geleceğine bir bakış sağlamak için tasarlanan model, muhtemelen 2025'te çıkacak ilk elektrikli araçlarının habercisi olan "ileriye dönük" bir konsept. Marka daha sonra 2028'de tamamen elektrikli olacak, ki bu da şu anda tek bir araçtan oluşan ürün yelpazesi nedeniyle çok zor olmasa gerek.

Chrysler konsept hakkında fazla bir şey söylemezken, Halcyon olarak adlandırılabileceğini düşündüren bir teaser görüntüsü yayınladı. Bunu zaman gösterecek, ancak Oxford Dilleri bu kelimeyi "geçmişte mutlu ve huzurlu bir dönemi ifade eden" şeklinde tanımlıyor.