Yeni Rivian R2 SUV Son Teaser'da Arka Yüzünü Gösterdi

Rivian R2'nin merakla beklenen 7 Mart'taki lansmanına sadece üç gün kala, EV girişimi, markanın erişimini önemli ölçüde genişletmesi beklenen yaklaşmakta olan daha uygun fiyatlı elektrikli SUV'a olan ilgiyi artırmak için ek tanıtımlar yayınladı.

Arka tarafın kırpılmış teaser görüntüsünde sağlanan sınırlı görünümden, R2'nin küçültülmüş bir R1S'e güçlü bir benzerlik göstereceği ve muhtemelen daha keskin stil unsurları içereceği anlaşılıyor ki bu noktada bu pek de sürpriz olmamalı.

Bir Redditor tarafından fark edilen ve daha sonra Rivian Forumlarında yayınlanan gündemde, şehir yetkililerinin Rivian'ın 7 Mart 2024'te planlanan bir etkinlik için Main Beach Park'ın bir bölümünü kullanma talebini onaylamayı önerdiği belirtiliyor. Bu karar, bazılarının "çok ileri bir adım" ve "rezalet" olarak nitelendirdiği bu hamleye karşı çıkan bir dizi e-postaya rağmen alındı.

Gündem raporunda şehir, Rivian'ın Laguna Beach sinema salonunu yenileyip yeniden açtığını ve şimdi Mart ayında Rivian Tiyatrosu'nda "dünya çapındaki prodüksiyon lansman etkinliğine ev sahipliği yapmayı" planladığını belirtti. Şirket, yukarıda bahsi geçen parkta araçlarını sergileyerek etkinliği desteklemek istiyor.

Belgenin geri kalanı oldukça sıkıcı, ancak yetkililer Rivian'ın "cömertçe" şehre üç yıl boyunca hiçbir ücret ödemeden iki araç bağışlamayı teklif ettiğini belirtti. Ancak raporda bunun "ayrı" bir konu olduğu belirtiliyor.

Halk ziyarete ve Rivian araçları hakkında daha fazla bilgi edinmeye davetlidir. Ancak belediye, araçların "sadece bilgilendirme amaçlı" olarak sergileneceğini, zira imtiyazlar dışında belediye mülkünün ürün veya hizmet satmak için kullanılmasının yasak olduğunu belirtti.

Rivian geçtiğimiz Mayıs ayında R2 SUV'u tanıttı ve bu araç R1S'den önemli ölçüde daha küçük. Kısmen daha basit bir mimari sayesinde 40,000 ila 60,000 $ arasında bir fiyata sahip olması planlanıyor. Elbette, 7 Mart'ta bu konuda çok daha fazla şey öğrenmeyi bekleyebiliriz.