BMW X5, Larte Design Sayesinde Keskin Bir Yenileme Geçirdi

Tuner, parçalarını ya açık karbon fiber olarak ya da SUV'un geri kalanına uyacak şekilde boyanmış olarak sunuyor

Çoğu zaman, cüretkar bir açıklama yapmak isteyen modifiyeciler, sıradan SUV'ları alıp modifikasyonlarla en üst seviyeye çıkararak Mad Max filminde başrol oynamaya en uygun şeyi yaratırlar. Larte Design, 2024 BMW X5 için yeni bir bodykit yayınladı, ancak BMW'nin kendisinin sunabileceği stil yükseltmelerine daha yakın görünerek teatral dünyaya girmiyor.

Larte Performance kiti olarak bilinen yükseltme paketi, SUV'un dış kısmına daha agresif ve premium bir his veren 10 ana parçadan oluşuyor. Ön kısımda büyük böbrek ızgaraları için yeni ekler, keskin bir splitter ve X5 M'e çok yakışacak yeni ve cesur bir kaput yer alıyor.

Larte, kaputun bir "yağmur suyu yönlendirme sistemi" ile tasarlandığını, böylece suyun üzerinde birikmeyip hızla tahliye edildiğini belirtiyor. Ayrıca soğutmaya yardımcı olmak için bir çift küçük giriş de içeriyor.

Yanlarda yapılan değişiklikler biraz daha incelikli ancak yeni kanat aynası kapakları ve ayırt edici yan etekleri içeriyor. Tuner ayrıca araç için 21 inç ile 23 inç arasında değişen ve tam bir set için yaklaşık 8.500 €  tutarında çok sayıda farklı satış sonrası jant tasarımı sunuyor.

 
SUV'un özellikle arka kısmını çok beğeniyoruz. Tavandan uzanan çift tepe spoyler ve arka kanadın hemen altında küçük bir dudak spoyler seçeneği öne çıkıyor. Araç sahipleri ayrıca biri küçük LED fren lambaları ekleyen iki farklı difüzör arasından seçim yapabiliyor. Yeni egzoz boruları da mevcut ve daha da önemlisi, ne difüzör ne de isteğe bağlı egzoz boruları fabrikada takılan çekme çubuğunun önüne geçmiyor.